“Chock, stor upprördhet vid horisonten” Ohtanis säck är så full… ingen handel? “Till den fria agentmarknaden”

Chockerande vändning?

Shohei Ohtani (29, Los Angeles Angels) har varit föremål för många spekulationer i amerikanska medier. Mitt i allt detta fanns det en tidning som trodde att han inte skulle bli tradad trots allt. Det är New York Post, som representerar hela USA. Den 23:e (ET), baserat på beräkningar från sportbolaget DraftKings Sportsbook, förutspådde man att Ohtani inte skulle bli tradad och skulle gå in på free agency-marknaden 2023-2024.

Enligt den faktiska DraftKings Sportsbook är Ohtanis “nästa lag” Angels. De har odds på -170. Los Angeles Dodgers är nästa på +800, följt av San Francisco Giants på +900, och oddsen för att gå till inget lag är +1000.

Listan fortsätter med Atlanta Braves på +1100, New York Yankees på +1400, Baltimore Orioles på +1500, New York Mets på +1800, Tampa Bay Rays på +2200, och Philadelphia Phillies, Boston Red Sox, och Toronto Blue Jays på +2500.

Änglarna överväger att handla Ohtani vid denna tidpunkt, enligt New York Post. Det sägs dock att inget slutgiltigt beslut har fattats. Det talas mycket om att ett beslut kommer att fattas strax före trade deadline den 2:a nästa månad. I vilket fall som helst är Angels 3,5 matcher från den tredje wild card-platsen i American League wild card race.

New York Post skriver, “Den som får Ohtani kommer att få en toppspelare, men den tvåhittande stjärnan kommer säkert att träffa free agent-marknaden i vinter. Om han flyttar, riskerar alla lag att förlora honom om några månader.” Även om ett lag säljer honom finns det en chans att de förlorar honom igen på free agent-marknaden.

Som New York Post uttryckte det: “Angels hoppas kunna ta sig till eftersäsongen genom att behålla Ohtani. Att sälja en av de största spelarna i basebollhistorien är svårt att motivera, och Ohtani kommer att fortsätta att sätta sin rumpa i sätena.”카지노사이트

“Ett tvåmånadersavtal kanske inte ger ett så starkt handelspaket som Ohtanis stjärnkraft antyder, och jag garanterar att han kommer att testa sitt värde i free agency. Om en affär görs kommer lotterivinnarna att vara Los Angeles Dodgers eller San Francisco Giants.”

New York Post har en poäng. Realistiskt sett bör alla lag som handlar Ohtani ha en förlängning redo att gå innan de låter honom träffa fri byrå. Om han verkligen bara kommer att vara i två eller tre månader finns det mycket pengar att tjäna i gengäld. Men även om Ohtani blir tradad är det inte säkert att han skriver på en förlängning med det laget. Det är möjligt att han bestämmer sig för att träffa den fria agentmarknaden för ett pris. Med allt detta i åtanke är det osannolikt att ett lag kommer att vara villigt att byta honom, enligt New York Post.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *