Kim Do-young’s “Such a Day”, regissören Kim Jong-kook såg också…”Den är känslosam, inte som MZ”

Kim Do-youngs “dag” var känd även för hans befälhavare, som var långt ifrån sociala medier. Klubben sålde relaterade varor och fick en “marknadsföringsjackpot” genom snabb situationsbedömning och förflyttning.

Kia Tigers manager Kim Jong-kook fick en fråga om infieldern Kim Do-young’s senaste inlägg på sociala medier efter att Gwangju Doosan Bears match ställts in på grund av regn den 23:e.

“Jag har sett ‘en sådan dag'”, sa Kim Jong-kook, “men vem tog bilden? De säger att det är en ‘meme’ nuförtiden, men (Kim) har en känslomässig sida som inte är som MZ-generationen”, skrattade han.

Kim Do-young, som inledde sitt andra år som professionell i år, är känd som “Gwangju Idol”. Han draftades i första rundan förra året och har stått i centrum för uppmärksamheten sedan han drog på sig tröjan för sitt lokala lag, KIA, och är för närvarande den mest älskade spelaren i laget.

Naturligtvis har Kims aktiviteter på sociala medier också väckt uppmärksamhet från fansen. Nyligen publicerade hon ett foto på sitt Instagram-konto med texten “Du vet de där dagarna när du har ett paraply i handen, men du vill bara springa i regnet…”.

Kim raderade senare inlägget, men det skapade en meme som heter “Kim Do-young’s Day” och otaliga parodier bland medspelare och fans.

Kia-laget har införlivat “en sådan dag” i sin marknadsföring. Vid hemmamatchen mot Doosan den 21:a sålde de Kim Do-young-“fotokort” för att locka fansen till Champions Field. Förutom vanliga fotokort introducerade teamet ett “fotokort” med ett foto av Kim Do-young’s “Such a day” för att väcka uppmärksamhet.

Responsen från fansen var överväldigande. Under hela matchen den 21:a fanns det en oändlig kö framför fotokortsmaskinen på tredje våningen i Champions Field. Från matchstart till matchslut var fansen ivriga att få lägga vantarna på Kim Do-young’s fotokort.

Kia-teamet producerade till och med en “day like that”-T-shirt med Kims foto på. Marknadsföringsteamet har en “bra dag” eftersom mer än 1 000 t-shirts såldes vid lanseringen.안전놀이터

Men den 22:a och 23:e kunde många fans inte få tag på Kim Do-young’s fotokort. På grund av det tidiga inställda regnet före matchen kunde fansen inte gå till fotokortsmaskinen utan var tvungna att vänta till nästa gång.

Efter att ha fått höra från klubbens reception att fotot var en “selfie” av Kim Do-young sa Kim Jong-guk: “Jag trodde att någon hade tagit det, men det var det inte”, och tillade: “Kim Do-young borde inte vara ute i regnet. Det är många matcher kvar och hon bör hålla sig skadefri till slutet”, skämtade han.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *